Євробачення 2020: хто може представити Україну на пісенному конкурсі

Вже 22 лютого Україна дізнається ім'я того самого артиста, який представить нашу країну на Євробаченні-2020. Саме в цей день відбудеться фінал Національного відбору. У п'ятницю, 10 січня, озвучать імена тих, хто пройшов у фінал Нацвідбору. Вони в прямому ефірі поборються за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

Євробачення, фото Уніан
Євробачення, фото Уніан

Експрезиденти об'єднались на противагу Зеленському: Януковичу теж знайшлось місце, відео

Як відомо, новорічну промову президента України Володимира Зеленського вже неодноразово розібрали від "А" до "Я", а також кільканадцять разів розкритикували з тих, чи інших причин. Відтак, наразі в мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, яка, за словами автора, має бути дійсно новорічна промова.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вийшов на сцену і...: Зеленський повернувся до "Вечірнього кварталу", відео

Президент України Володимир Зеленський відвідав новорічний концерт шоу студії Квартал 95 "Вечірній квартал". Президента показали на відео з концерту, яке транслювали на 1+1. Окрім того, він також піднявся на сцену.

Відповідне відео опублікував Дмитро Кучер на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зеленський
Зеленський

Це неминуче: в ″Слузі народу″ заговорили про підвищення пенсійного віку

Підвищення пенсійного віку в Україні неминуче, якими б "м'якими" не були реформи пенсійної системи.

Про це заявила глава парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова (фракція "Слуга народу") в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна.

Пенсіонери, фото: ukrinform.ua
Пенсіонери, фото: ukrinform.ua

Мендель в білій сукні зробила зізнання про Зеленського: "Не треба виправдовуватися"

Прес-секретарка президента України Володимира Зеленського — Юлія Мендель відзначає 3 роки роботи у сфері комунікацій. До того ж, вона вже 7 місяців працює на нинішній посаді.

Мендель вважає одним з основних завдань для працівників комунікаційної сфери зміну іміджу України у світі, про що вона написала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Юлія Мендель, Facebook
Юлія Мендель, Facebook