Святкування нового року в чеській столиці Празі мало не перетворилось на трагедію для лебедів, що живуть біля ріки Влтави, повідомляє служба захисту диких тварин Праги на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляється, через запуск петард та феєрверків біля ріки Влтави постраждало чимало лебедів. Всього зоозахисники змогли забрати п’ятьох птахів, в яких були сліди та поранення від феєрверків, але їх могло бути значно більше, оскільки деякі могли впасти у воду чи в кущі. Знайшли та забрали лише тих птахів, які були поблизу мостів, з яких запускали піротехніку. Повідомляється також про те, що один лебідь загинув — впав головою на трамвайну колію.

TRAGICKÝ SILVESTR Pro pražské labutě nebyl vstup do nového roku bohužel vůbec šťastný 😢. Lidé slavili konec roku v...

Geplaatst door Záchranná stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy op Woensdag 1 januari 2020

Празькі зоозахисники вкотре звертаються до людей з проханням не запускати піротехніку в парках, міських лісах, біля водойм та в інших місцях, де можуть знаходитись дикі тварини.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадуємо, що в Німеччини новорічний феєрверк міг стати причиною пожежі в зоопарку Крефельда, у якому загинула велика кількість тварин.

Як повідомляв Знай.uа новорічний феєрверк зніс чоловікові півчерепа: подробиці жахіття під ялинкою.

Також Знай.uа інформував, як святкувати так, щоб Новий рік не перетворився на жахіття: 8 правил безпеки від рятувальників.