Українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці

В Каховці Херсонської області триває акція протесту проти дій місцевих співробітників поліції у справі про стрілянину в квартирі, повідомляє на своїй сторінці у Facebook активіст Антон Ходза.

Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua
Бойовики ДНР: фото: 24tv.ua

Бойовики "ДНР" на Донбасі почали стріляти один в одного: повстали проти "господарів" і спалили будинок

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На Донбасі окупанти так святкували Новий рік, що почали стрілянину між собою з усього, що потрапляло до рук. А пізніше і зовсім спалили будинок в селі Вікторівка, що "вляпалися" в конфлікт з місцевим злочинним угрупуванням. Про це повідомили на Facebook-сторінці ООС, опублікувавши відповідний відеоролик.

Пенсіонери, фото 33 канал
Пенсіонери, фото 33 канал

Це неминуче: у "Слузі народу" заговорили про підвищення пенсійного віку

Підвищення пенсійного віку в Україні неминуче, якими б "м'якими" не були реформи пенсійної системи. Про це заявила глава парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова (фракція "Слуга народу").

Володимир Зеленський, фото: Galka
Володимир Зеленський, фото: Galka

Українці відповіли на новорічне привітання Зеленського віршами

Українці неоднозначно поставилися до новорічного привітання президента Володимира Зеленського. В мережі деякі висміюють слова глави державами. Так, у соцмережі Facebook користувач Павло Гинтов опублікував перероблений вірш поета Тараса Шевченка "Заповіт".

Дональд Трамп, ТСН
Дональд Трамп, ТСН

Трамп визнав, що Путін "єдиний, хто може знищити США"

Президент США Дональд Трамп серйозно вилаяв свого ексрадника з національної безпеки Майкла Флінна. А сталося це через те, що той не зізнався про дзвінок від лідера РФ Володимира Путіна, а отже, пропустив його.