Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 5 січня російські окупанти обстріляли позиції бійців та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики кілька разів порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонену зброю.

українські військові
українські військові

"Російські окупанти обстріляли позиції наших захисників із забороненого озброєння. 5 січня, з 6.10 до 6.30 ворог здійснив обстріл позицій підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне мінометами калібру 82 мм, які відповідно до Мінських домовленостей мають бути відведені на відстань понад 15 км від лінії розмежування", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав та загинув.

Скріншот допису

Нагадаємо, весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивовижні речі, фото

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.