Як відомо, ще раніше в Офісі президента повідомляли, що глава України Володимир Зеленський відпочиватиме як мінімум до 9 січня в резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Франківщині. Однак, виходить, що українців "пошили в дурні", бо главу держави помітили у вкрай вишуканому іноземному готелі, пише "Страна".

Зірковий готель

Відтак, як відзначається, вранці 5 січня Зеленського разом з родиною побачили в Омані. Там український лідер відпочиває на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни - міста Маската.

Зеленський

Окрім цього, живе він у п'ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel, який вважається одним з найрозкішніших в Омані - вартість однієї ночі доходить до 4000 євро.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зеленський

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, не вистачає золотих унітазів: у мережі показали, з яким "шиком" відпочиває Порошенко

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо. Так, він узгодив законопроект "Про внесення змін до закону України "Про ринок електричної енергії" №330-IX.