Колишня дружина Олексія Потапенка - приваблива ділова жінка, комерційний директор, співзасновник продюсерського центру Mozgi Entertainment Ірина Горова після розлучення продовжує співпрацю із Потапом.

Незважаючи на новий шлюб репера зі співачкою Настею Каменських, Ірині вдалося зберегти теплі стосунки із колишнім чоловіком.

Потап та Ірина Горова, Instagram
Потап та Ірина Горова, Instagram

В одному з інтерв'ю Ірина зізналася, що, незважаючи на добрі стосунки у шлюбі, Потап мав страшний недолік. Саме він дратував жінку до бісиків. За словами Горової, Олексій занадто голосно хропів, і ніякі медичні і народні методи не могли позбавити репера від вади. Ірина була змушена терпіти гучний храп вночі, який здатний підняти мертвого.

Олексій Потапенко, Telekritika
Олексій Потапенко, Telekritika

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Горова також згадала кумедний випадок з повсякденного життя. Вони летіли в літаку після гастролей, коли фанатка репера попросила сусідів помінятися місцями, щоб сидіти поруч з Потапом. Але, після того, як він заснув, дівчина була не дуже рада зустрічі з улюбленим музикантом.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.