Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

"Слуга народу" Зеленський у Святвечір забув про церкву: за Томос не чув

У святковий вечір, Святвечір, українці активно обговорюють в мережі подорож президента Володимира Зеленського в Оман. Однак на цьому вони не зупинилися і пішли далі, багатьом не сподобалося, що "слуга народу" проігнорував річницю Томосу про автокефалію ПЦУ.

Безвиз, фото: euneighbours.eu
Безвиз, фото: euneighbours.eu

Навіть безвіз не допоможе: українцям ускладнять в'їзд до ЄС

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З'явилася інформація, що офіційний Брюссель затвердив документ, який передбачає посилення системи контролю на кордонах з Європою. Так, починаючи з 2021 року в ЄС з'явиться система під назвою ETIAS для громадян тих держав, які звільнені від візових вимог для в'їзду в Шенгенську зону, в тому числі і для України. Авторизація в системі обов'язкова для всіх.

Дональд Трамп, Главред
Дональд Трамп, Главред

Трамп вирішив "закрити" Ірак і віддав наказ

З'явилася інформація, що сили міжнародної коаліції, яку очолюють Сполучені Штати Америки, буде найближчим часом виведено з Іраку на прохання місцевого уряду. Про це стало відомо завдяки посланню коаліції, яке було опубліковано на її офіційних ресурсах.

Ціни на алкоголь
Ціни на алкоголь

Статистика "алкогольних" витрат: скільки українці пропивають в місяць

З'явилася інформація, що середньостатистична українська сім'я витрачає в середньому 1,2 тисяч гривень в місяць на спиртні напої. Про це повідомляє Державна служба статистики України. Відзначається, що городяни витрачають на алкогольні напої більше на 400 гривень, ніж селяни, а саме 1,3 тис грн і 900 грн відповідно.

Школярі, фото: 5 канал
Школярі, фото: 5 канал

Кращі з кращих у світі: українські школярі завоювали Японію на олімпіаді з математики

Двоє українських п'ятикласників підкорили Японію і стали переможцями міжнародної математичної олімпіади. Так, школярі найперші серед 11 учнів з усього світу розв'язали 30 складних завдань англійською мовою.