Сивохо придумав, як припинити війну на Донбасі

Сергій Сивохо, який є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони, висловив свою думку з приводу того, як припинити війну на Донбасі. Так, в ефірі одного з українських телеканалів він заявив, що розглядає Церкву як "посередника" для врегулювання ситуації.

За словами радника секретаря РНБО, щоб відновити мир в Україні необхідно також "мовчання з боку тих, хто розпалював війну". Сивохо вважає, що Церква як соціальний інститут, який є з обох сторін конфлікту, може допомогти в стабілізації ситуації. "Церква може виступити посередником", – вважає він.

У Кабміні розповіли, що буде з доларом у 2020: "Є дві проблеми"

Долар в Україні буде знижуватися по відношенню до гривні в цьому році, але все залежить від розвитку економіки та ситуації на світових ринках. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Мілованов.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, зафіксувати курс – коли всі повинні бути задоволені нереально.

Дружок проклятих "Гіві" і "Мотороли" вцілів та повернувся до Путіна: деталі обміну

Україна під час обміну полоненими з "ЛДНР" віддала 14 громадян Російської Федерації, в тому числі і російського полковника, якого звільнили без судових розглядів.

В рамках новорічного обміну Україна без суду віддала на непідконтрольні території полковника РФ Валерія Гратова, якого затримали українські прикордонники в 2017 році.

Українцям у 2020 уріжуть субсидії: скільки доведеться платити за новою формулою

Українцям у 2020-му вперше за кілька років уріжуть субсидії. Формула розрахунку субсидії зміниться так, що кожній родині доведеться платити більше. Нововведення набере чинності тільки в кінці опалювального сезону 2019/2020. Очікується, що за комуналку у травні доведеться платити 20% сукупного доходу сім'ї, зараз - 15%.

Синоптики порадували весняним прогнозом

Українцям пора забути про сніговика. Про це свідчать прогнози синоптиків.

У найближчі дні В Україну прийде тепла погода. На зміну морозу синоптики обіцяють рекордну для січня потепління.