Працівники іранських рятувальних служб, які працюють на місці падіння українського Боїнга-737, знайшли бортовий самописець літака, повідомляє телерадіокомпанія IRIB.

Як повідомляється, бортовий самописець з українського повітряного судна, яке розбилось сьогодні вранці, вже передали до правоохоронних органів, які будуть займатись розшифровками його даних.

Авіакатастрофа в Ірані, скріншот із відео
Авіакатастрофа в Ірані, скріншот із відео

Нагадуємо, що на борту літака авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”, який впав невдовзі після вильоту з аеропорту Тегерана, знаходились 180 осіб.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що через падіння українського борту президент Володимир Зеленський перервав свій робочий візит до Оману та повертається в Україну.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що ЗСУ повідомили про втрати України у грудні: скільки військових загинуло на Донбасі, захищаючи батьківщину.