Секретар РНБО Олексій Данилов під час брифінгу повідомив, що на рейс літака Boeing-737 компанії "Міжнародні авіалінії України", який розбився поблизу Тегерана, зареєструвалися 169 пасажирів, але двоє з них не сіли на рейс.

Олексій Данилов зазначив, що в РНБО є повні списки всіх громадян, зареєстрованих на рейс з Тегерана. Про це повідомляє портал Хвиля.

Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS
Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS

"Ми можемо надати таку інформацію, ми мали списки всіх 169 громадян, які були зареєстровані на цей рейс, у нас ці списки є. На рейс сіли 167 громадян, 2 громадянина не сіли на рейс, який відправлявся з Тегерана", — сказав секретар РНБО. Олексій Данилов

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив у Твіттері, що жертвами авіакатастрофи стали 82 іранці, 63 канадці, 11 українців, серед яких 9 членів екіпажу, 10 пасажирів з Швеції, чотири афганці, три німці і троє зі Сполученого Королівства.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: РИА Новости
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: РИА Новости

В авіакомпанії заявили, що більшість пасажирів, ймовірно, вибрали цей маршрут, щоб зробити стикувальні рейси в Києві. На Flightradar24, де відстежується комерційна авіація в режимі реального часу, повідомляється, що рейс 752, Боїнг 737-800, "зазнав аварії незабаром після зльоту з Тегерана". Авіалайнер вилетів у середу о 6:12 за місцевим часом (9:42 за київським часом).

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані одразу після зльоту: 180 пасажирів на борту

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо