Відомий український музикант Андрій Данилко, якого знають під псевдонімом Вєрка Сердючка" показав, як виглядає його дівчина. Відповідні фото з'явилися в Instagram.

Артист вирішив відкрити завісу таємниці особистого життя і зізнався, хто скорив його серце. Виявилося, що український шоумен протягом багатьох років зустрічається з Інною Білоконь, яка виконує роль мами Вєрки Сердючки.

Мало кому було відомо про стосунки між артистами. Однак тепер співак із задоволенням ділиться спільними фотографіями з відпочинку і не хоче ні від кого приховувати свою кохану.

Вєрка Сердючка на Євробаченні багато жартувала і навіть запам'яталася несподіваною витівкою. Музиканта супроводжувала його сценічна "мама", вона несла в руках пляшку шампанського – через це в кадрі вийшло чимало суєти. Так ведуча шоу запропонувала артистам з України розпити алкоголь прямо на помаранчевій доріжці заходу.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Сердючка на відкритті Євробачення 2019 дала жару.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Данилко вперше відверто зізнався, чий Крим і поїде співак на "Євробачення-2020".

Також Знай. ua писав, що Вєрка Сердючка відзначилася дивним заявою.