Літній американець Роберт Томас стріляв у співробітника комунальної служби в ході конфлікту, що розгорівся через пошкодженої труби. Інцидент стався у місті Лас-Вегас, що у штаті Невада. Внаслідок прориву труби затопило житлоплощу 93-річного жителя США.

Аварія з трубою завдала значної шкоди особистому майну 93-літнього американця і чоловік з'явився в офіс комунальної служби зі скандалом. Оскільки дідуся не задовольнила реакція службовців, дістав з-під пальто вогнепальну зброю і двічі вистрілив у співробітника.

Стрілянина у Лас-Вегасі, скріншот із відео: Inside Edition
Стрілянина у Лас-Вегасі, скріншот із відео: Inside Edition

Адвокат літнього американця повідомив, що його підзахисний страждає від психічного захворювання, однак точного підтвердження цьому поки немає. Захисник дідуся заявив у суді, що інцидент, швидше за все, пов'язаний з віковими психічними проблемами.

У Центрі затримання округу Кларк повідомили, що Роберт Томас був звинувачений у замаху на вбивство, викрадення, використання вогнепальної зброї всередині споруди, крадіжці з і носінні зброї без дозволу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше втеча від диявола загнала іспанця в храм просто на автомобілі: фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці повстали проти поліцейських, спалюють на вулиці: "Люди, яким набридло"

Також "Знай.ua" писав, що жорстока розправа над 26-річним хлопцем у Каховці переросла у народний бунт, копи мовчать: "Ми вже нікому не віримо"