Мережа супермаркетів АТБ в черговий раз втрапила у гучний скандал. Цього разу магазин нагодував покупців ковбасками, щоправда, не звичними, а – паперовими. Відповідний допис опублікувала на власній Facebook-сторінці жителька Миколаєва Ілона Шлегель.

Відтак, як йдеться в дописі, жінка придбала ковбаски гриль в супермаркеті АТБ, а коли приготувала їх, то була вкрай шокована – частина з них була "напакована" папером.

Скріншот допису

"Засмажили ковбаски для гриля... не люблю, коли нападають на окремо взятий магазин, але тут реально АТБ обламались. У 2 з 6 ковбасок всередині папір! На жаль чек викинула... як і 2 з 6 ковбасок... В магазині звичайно скажу, але повернути не можу... висновок: треба зберігати чек до повного поїдання продуктів по ньому", - написала обурено жінка.

Зауважимо, що в коментарях жінку підтримують та стверджують, що їй все ж потрібно було віднести назад в магазин.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, АТБ після свят нагодував українців "фантомним" делікатесом: "Ну і г*вно ж ви їсте", фото

Як повідомляв Знай.uа АТБ змінює ціни зі швидкістю світла, "сюрприз" буде чекати на касі: "Не подобається - йдіть на...".

Також "Знай.ua" писав, що АТБ нагодував українців фантомною стравою: "Навіть тваринам давати це шкода", відео