На днях допис народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини викликав шквал активного обговорення у соцмережах. Так, українцям не сподобалося, що остання не знає рідної мови, адже замість "ожеледиця", написала – "гололід".

Наразі цей допис вже видалений, але в мережі, він, звісно, зберігся. В Ньому народна депутатка застерігає мешканців Львову про "гололід".

"Львів: страшний гололід. Хто виходить з хати – беріть пачку солі і рифлене взуття. Іти нереально. На машині краще не їхати. Будьте обережні", - написала вона.

Це в свою чергу викликало активне обговорення під дописом, де українці стверджують, що "гріх не знати рідної мови". А також передають привіт не менші скандальній захисниці "мови-неньки" Ірині Фаріон.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, відпустку на Мальдівах і відрядження: суд перевірить кожен виїзд Порошенка з України за час президентства.

Як повідомляв Знай.uа в ДБР назвали причину потужних вибухів у Балаклії: "Сто людей твердять в один голос...".

Знай.uа писав, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського: що чекає на депутатку від партії Порошенка.