Ольга Сумська зізналася, чим її здивували польські фани після прем’єри ”Кріпосної”: “Може, до мене хтось посватається”

Ольга Сумська і Віталій Борисюк зустріли Новий 2020 рік у Карпатах. Традиційно українські зірки проводять зимові свята на Winter Romantik Fest - фестивалі у Яремче. Цього року на різдвяні гуляння приїхали Тімур Мирошниченко, В'ячеслав Соломка, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Ауріка Ротару, Наталя Бучинська.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Зеленський умовив Макрона, авіакатастрофа МАУ в Ірані дала поштовх: "Вдячний за..."

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову із своїм французьким колегою Емманюелем Макроном щодо падіння українського Боїнга в Ірані, повідомляє офіційний сайт Офісу президента України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський і Еммануель Макрон, Нова газета
Володимир Зеленський і Еммануель Макрон, Нова газета

Прем’єр-міністр Канади Трюдо зустрівся з родичем загиблих у катастрофі МАУ : “Він плакав зі мною”

Чоловік на ім’я Шахін Мохаддам, чиї дружина та син загинули в катастрофі літака Міжнародних авіаліній України біля Тегерану, зустрівся з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, повідомляє Global News.

Як повідомляється, Мохаддам та Трюдо поспілкувались в рамках зустрічі, яка була організована у Річмонд-Хілл для родичів загиблих в авіакатастрофі. За словами Мохаддама, прем’єр-міністр Канади був кумиром для його чотирнадцятирічного сина Росстіна. Трюдо не міг стримати емоцій.

Джастін Трюдо
Джастін Трюдо

Всадив ніж в груди та шию: невідомий скоїв замах на дружину столичного депутата, перші деталі

Моторошний випадок стався у Росії. Відтак, невідомий скоїв замах на дружину московського депутата, намагавшись її зарізати. Наразі потерпілу госпіталізували до лікарні, а зловмисника розшукають.

Як відзначається, подія мала місце у Москві. Саме там невідомий і напав на головного бухгалтера престижної IT-компанії, яка займається розробкою та продажем захисту від шахрайства у банках.

Російська поліцейська, фото з вільних джерел
Російська поліцейська, фото з вільних джерел

Геращенко вставила свої п'ять копійок в аварію борту МАУ: "Що думає про це Кремль?"

Народний депутат України від "Євросолідарності" Ірина Геращенко вирішила не упустити момент і нагадати про себе, під шумок на новинах про трагедію борту МАУ в Ірані. Нардеп звернулася зі своїми питаннями, однак невідомо до кого.

Авіакатастрофа в Ірані
Авіакатастрофа в Ірані