В Ірані після катастрофи літака української авіакомпанії Міжнародні авіалінії України розпочались масові акції протесту, повідомляє телеграм-канал Клименко-Live.

Як повідомляється, заворушення пов’язані з тим, що більшість пасажирів на борту українського літака була громадянами Ірану. Наразі тривають масові акції протесту біля університету імені Аміра Кабіра у Тегерані.

Протестувальники вимагають відставки президента Хасана Рухані, але не тільки. Вони скандують “Геть диктатора” та “Відставки недостатньо, нам потрібна справедливість”.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадуємо, що раніше президент Ірану Хасан Рухані повідомив про те, що за підсумками внутрішнього розслідування у Збройних силах країни вони визнали свою провину в катастрофі українського Боїнга біля Тегерану.

Як повідомляв портал Знай.uа, США передали Зеленському дані по авіакатастрофі.

Також портал Знай.uа писав, що держсекретар США Помпео в ході телефонної розмови з президентом Зеленським запропонував Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.