Українські правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у резонансному вбивстві учасниці бойових дій на Донбасі Аміни Окуєвої. Відповідну заяву на власній Facebook-сторінці повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зауважимо, що ще у 2017 році біля смт Глеваха, що під Києвом, невідомі розстріляли автомобіль учасниці АТО та на той час помічника нардепа Ігоря Мосійчука Аміни Окуєвой. В результаті жінка загинула, адже отримала п'ять кульових поранень, причому два – в голову, її чоловік також постраждав – був поранений в ногу.

Підозрюваний у вбивстві

"Нацполіція затримала групу кілерів, обґрунтовано підозрюваних у ряді вбивств, і зокрема – у вбивстві Аміни. ДНК затриманого збіглося з ДНК на кинутій на місці злочину зброї. Ідуть слідчі дії", – написав голова МВС.

Щоправда, наразі невідомо подробиці затримання, а також даних ймовірного вбивці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Geplaatst door Arsen Avakov op Zondag 12 januari 2020

Нагадаємо, Арсеній Аваков втратив найвірнішого соратника: перші деталі

Як повідомляв портал Знай.ua, у Нацполіції зміниться керівний склад.

Також Знай.ua писав, львів'яни повстали проти нового глави Нацполіції, назріває бунт