У Оману з'явився новий правитель ним став Хайтам бен Тарік Аль Саїд. Султан заявив, що продовжуватиме зовнішню політику свого попередника султана Кабуса бен Саїда. Також султан зазначив, що намагатиметься підтримувати мирне співіснування між народами і продовжить дотримуватися принципів управління колишнього султана.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Хайтам бен Тарік Аль Саїд
Хайтам бен Тарік Аль Саїд

"Ми продовжуватимемо ту ж лінію, що й попередній султан, та керуватися принципами, які він стверджував у зовнішній політиці нашої країни, мирне співіснування між народами і людьми і добросусідської поведінки невтручання", - заявив султан.

Міністр культури і національної спадщини Оману Хайсам Тарек бен Саїд Аль став новим главою держави після смерті султана Кабуса бен Саїда Аль-Саїда. Султан Кабус Бен Саїд, який правив державою Перської затоки 50 років, помер, коли монарху було 79 років. Султан не залишив спадкоємців, а тому рішення про те, хто стане новим монархом, приймалося членами його сім'ї.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, таємну зустріч Зеленського в Омані розклали на "теорії змов".

Як повідомляв Знай.uа бруд, холод і полчища щурів: спливла правда про жахіття львівської лікарні для ув'язнених, - моторошні фото.

Знай.uа писав, Подоляк витончено розніс Ірину Геращенко за неадекватність: "Політичне опудало".