В Індії літак авіакомпанії AirAsia, який прямував рейсом Калькутта-Мумбаї, був змушений повернутись в аеропорт відправлення через загрозу теракту, повідомляє портал “Hindustan Times”.

Як повідомляється, через 40 хвилин після того, як літак, що мав на борту 114 пасажирів, вилетів з аеропорту “Нетаджи Субхаш Чандра Бозе” Калькутти, до пілотів надійшла записка від однієї з пасажирок, у якій йшлось про те, що до тіла дівчини прикріплено вибухівку і в будь-який момент вона може здійснити вибух.

Фото: cariverga.com

Літак повернувся до Калькути та був ізольований. Терористка була затримана та передана до рук представників правоохоронних органів. Як з’ясувалось, ніякого “поясу шахіда” в неї не було. Натомість, пасажирка знаходилась в нетверезому стані. За словами представника поліції аеропорту, дівчина на ім’я Мохіні Мондол наразі не пояснила, чому вона погрожувала вибухом, що збиралась робити в Мумбаї та чому захотіла повернути літак до Калькутти.

Нагадуємо, що вчора в Аравійському морі ледве не зіштовхнулись американський есмінець та російський військовий корабель.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", підводна містика: корабель-невидимка явився світу століття потому, фото красеня.

Також "Знай.ua" писав, що Іран готовий до потужних ракетних атак: під прицілом навіть Європа, інтерактивна мапа.