У мережі розгорівся скандал на політичному та національному ґрунті. Так, російський телеведучий Михайло Кожухов назвав українців "д*білами" за те, що його внесли до чорного списку мережевої бази "Миротворець". Відомо, що теелеведущий відвідував Кримський півострів після його анексії.

Про свої "агресивні" думки телеведучий розповів в мережі Facebook.

До бази "Миротворця" потрапив Михайло Кожухов, скріншот
До бази "Миротворця" потрапив Михайло Кожухов, скріншот

"Чомусь завжди по-дитячому радію, коли чергові дебіли з мізками туберкульозної курки заносять мене до "чорних списків" - русофобів, ліберастів, дерьмократів, безрідних космополітів і т. д. Тепер ось прикрасив список "ворогів України". Записуйте, дебіли: у мене мама - Петренко, сестра - Носенко, дружина - Кравченко, а тато, хоч і не "ко", але з Харкова. Іншого такого "ворога України", як я, ви замучитесь шукати", - написав Кожухов.

Не всі користувачі мережі розділили думку ведучого. Багато написали йому, що він не поважає закони іншої країни, а також те, що в ньому розчарувалися.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коментарі під постом, Facebook
Коментарі під постом, Facebook

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав приховану зброю Росії: "Мародери і шизоїди".

Як повідомляв Знай.uа подарунок від усієї душі: у Криму спорудили мавзолей для Путіна.

Знай.uа писав, Віктор Медведчук розповів про угоду з "Газпромом" і зниження ціни на паливо: основні деталі зустрічі.