У грудні 2019 року отримали високі заробітні плати не тільки топ-чиновники, але й одержувачі коштів платників податків рангом нижче. Стала відомо наскільки поправили своє матеріальне становище помічники народних депутатів Верховної Ради України.

Згідно із зарплатною відомістю деякі помічники у грудні 2019 року отримали величезні суми — десятки тисяч гривень, а дехто навіть і понад 100 тисяч.

Верховна Рада, Уніан
Верховна Рада, Уніан

Наприклад, Ольга Жерегина, яка оформлена помічницею відразу у двох нардепів, а саме Анастасії Красносільської зі "Слуги народу" і Ольги Стефанишиної з "Голосу", отримала 117 815 грн. Свого часу Жерегина працювала в грантовій організації "Пацієнти України", керівником якої була Стефанишина.

Чималу зарплату, а саме 109 785 гривень отримала і Євгенія Дзекунова — помічниця депутата від "Слуги народу" Олександра Матусевича. Помічниця "слуги народу" Євгенія Пивоварова Марта Войцехівська отримала 57 638 гривень. Помічниця Сергія Власенка з "Батьківщини" Вікторія Горбенко заробила у грудні 37 436 гривень.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Верховна Рада України, фото: volynnews.com
Верховна Рада України, фото: volynnews.com

30705 гривень отримав Микола Волкивский, який є помічником Сергія Кузьміних, мажоритарника з 67-го округу в Житомирі від "Слуги народу".

Зарплати помічників депутатів у грудні 2019: фото: Страна
Зарплати помічників депутатів у грудні 2019: фото: Страна

Нагадаємо, факт дня: глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Поки він чіпляється за крісло, в Україні горять електрички": в "Слузі народу" вимагають відставки глави УЗ Кравцова

Також "Знай.ua" писав, що гнів Зеленського обрушився на Кабмін через зарплати, українці бурхливо відреагували: "Соромно за цю владу"