У мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука щодо курсу гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

На ролику, опублікованому на YouTube-каналі "Як обдурити президента", чутно, що Гончарук, заступник глави Нацбанку Катерина Рожкової і міністр фінансів Оксана Маркарова обговорюють курс долара в Україні та економічні питання перед зустріччю з Зеленським.

"У Зеленського є дуже примітивне розуміння економічних процесів. Він розуміє, що є платіжний баланс. Платіжний баланс сильно неправильний, а гривня сильно зміцнилася", - заявив Гончарук.

За словами прем'єра, гіпотетично потрібно пояснити Зеленському, що гривня зміцнюється завдяки тому, що її сильно розгойдували перед виборами. А тепер люди побачили, що боятися нічого, тому що "сильний президент".

Зеленський та Гончарук
Зеленський та Гончарук

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"У нього немає в голові цього. Треба показувати і треба, щоб виглядало дуже реалістично, будемо говорити", - пояснив він.

"Поки у президента в голові не буде відповіді на це питання - у нього буде порожнє місце там", - продовжив Гончарук пояснювати, як "просвіщати" Зеленського.

У свою чергу політичний аналітик Михайло Чаплига відзначив, що "уряд і оточення Президента вважають його ідіотом".

"Якщо це не фейк, то це алес... Оточення Зеленського обговорює як обдурити Президента!" - написав він у Facebook.

скріншот

Нагадаємо, реальні зарплати міністрів показали в цифрах.

Як повідомляв портал Знай.uа, глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів.

Також портал Знай.uа писав, що помічники нардепів отримали в грудні 2019 зарплати понад 100 тисяч грн.