Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку після оприлюднення скандального аудіозапису з таємної наради.

Про це в середу, 15 січня, повідомив Telegram-канал "Легітимний", близький до заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка.

Наголошується, що заяву про звільнення президент Володимир Зеленський "може підписати в будь-яку хвилину", проте, найімовірніше, сьогодні цього не трапиться.

Олексій Гончарук, скріншот: Facebook
Олексій Гончарук, скріншот: Facebook

"Всі будуть чекати на продовження "зливу" прослушки обговорення Гончаруком президента і державних справ", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що прослушку нібито було встановлену в Кабінеті міністрів.

"Ходять чутки, що Гончарука слухали всі силовики, питання тепер у тому, хто злив його", – написали в "Легітимного".

Нагадаємо, що у мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука щодо курсу гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів.

Також портал Знай.uа писав, що реальні зарплати міністрів показали в цифрах.