Відомий російський репер і колишній учасник московського хіп-хоп гурту CENTR Олексій Долматов "Гуф" кинув виклик бронзовому призеру Олімпійських ігор-2004 з дзюдо, депутату Держдуми Російської Федерації шостого скликання Дмитра Носова.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Гуф, KP.RU
Гуф, KP.RU

"Носов, іди сюди, я один на пляжі, давай. Мені здається, у нас з тобою є нез'ясоване питання – у Сліма, мене, моєї дружини, дружини Сліма, нареченої, Сема [є питання]. Де ви там займаєтеся? Хочеш, я під'їду один? Де ви там займаєтеся? Ви ж там ****** [капець] бійці, галустяны. Давай, під'їжджай, депутат, ***** [блін].

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!!!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ви мене ******* [задовбали] всі. Я собі прапор Росії набив, знак "Аерофлоту", гранати, пістолет – вам це нічого не говорить, що я не мусорський? Може, ти мені наркоти підкинеш? Ти мені давно перейшов дорогу. Я хочу дізнатися, де я тобі дорогу перейшов настільки, що ти, ****** [грьобаний] ******* [фантомас], захотів позбавити мене всього майбутнього.

Варто нагадати, що ще в 2015 році учасників групи CENTR Гуфа і Сліма затримали в аеропорту Красноярська співробітники Федеральної служби з контролю за обігом наркотиків. У крові реперів знайшли сліди кокаїну і марихуани, обох затримали на шість діб. Ініціатором арешту Гуфа і Сліма став рух "Антиділер", яке очолює Дмитро Носов.

Нагадаємо, Текіла з отрутою змії і жуки: Каменських жахнула "легким" вечерею в Мексиці.

Як повідомляв Знай.uа навіть Потап не догодив: Кароль відшила всіх чоловіків заради Балана.

Знай.uа писав, репер Серьога вшанував пам'ять загиблих пасажирів МАУ зворушливим віршем.