У мировому суді російського Новокузнецька місцевий мешканець влаштував стрілянину через несправедливе, на його думку, рішення, повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Як повідомляється, 45-річний Артем Пакалов влаштував у суді стрілянину після того, як служителі Феміди відмовились притягати до відповідальності його сусіда, який минулого літа ледве не наїхав на Пакалова на тракторі та розгромив його гараж. Незадоволений відмовою Пакалов приніс до суду рушницю, де вистрілив у пристава, а потім — у жінку, яка проходила у справі, як свідок. Від отриманого пораненя пристав помер у лікарні, а за життя дівчини-свідка наразі борються медики — в неї поранення дробом в обличчя.

Самого стрільця затримали інші пристави та співробітники Росгвардії. Родич затриманого каже, що Пакалов вважав відмову суду притягати до відповідальності його сусіда несправедливою.

Нагадуємо, що на Київщині чоловік вимагав у правоохоронців розібратись з незаконним на його думку будівництвом, погрожуючи їм револьвером.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, невідомі ліквідували польового командира Махибулли, який керував загонами "Талібан" на північному сході Афганістану.

Також портал Знай.ua писав, що українські військові відзвітували щодо того, скільки разів російські окупанти обстріляли українські позиції і розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.