Український бізнесмен, журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський висловив свою думку, що він думає щодо опублікованих аудіозаписів з засідання прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це він розповів в інтерв'ю 15 січня на 112 каналі.

Пальчевський розповів, що уважно вивчив аудіозаписи, які опублікували в мережі і переконаний, що там все не так однозначно.

"Якщо виривати деякі слова з контексту, звичайно можна знеславити нещасного Гончарука і зробити з нього котлету вже сьогодні. Це чудовий час для того, щоб збити Гончарука. Будь-яка влада прагне до того, щоб придушити залишки опору своїх політичних опонентів", - розповідає експерт.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Пальчевський вважає, що в партії "Слуга народу" немає однодумців, адже всі вони представляють різні клани і не тільки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"У Гончарука сталося таке – трабл впав, нещастя. Розкрилися, як виразки, всі ці неподобства з 2 мільйонами гривень для нашого міністра культури. Всі ці люди, з моєї точки зору, повинні самостійно піти, хоча б тому, що їм має бути соромно, якщо їх зарплата в 100 разів перевищує зарплату людей, з якими вони працюють", - вважає Пальчевський.

Журналіст вважає, що Зеленський від цього буде в стані глибокого розчарування.

Нагадаємо, Пальчевський розповів українцям цікаву деталь.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський емоційно відреагував на скандал з Гончаруком.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав поради Зеленському в розслідуванні падіння літака МАУ.