Як відомо, російський гуморист Гарік Харламов та чоловік скандальної Христини Асмус веде активно власну Instagram-сторінку та частенько радує фанатів різноманітними фотографіями та відео. А вже цими днями комік не жарт перелякав власних фанатів, опублікувавши досить неочікуване зображення.

Так, він заявив, що ходив до лікаря, де йому повідомили, що він невиліковно хворий. "Був у лікаря, поставили діагноз. Сказали, лікуванню не піддається", - написав артист у соцмережі.

Христина Асмус і Гарік Харламов
Христина Асмус і Гарік Харламов

Він також прикріпив в скріншот назви діагнозу, чим стривожив своїх фоловерів. За словами Харламова, доктор діагностував у нього "Морію". Зауважимо, що згідно з офіційними медичними довідниками, такий діагноз зазвичай виникає в тому випадку, коли є ураження лобових відділів головного мозку.

Варто відзначити, що багато шанувальників жарт Харламова оцінили та відповідним чином йому відповіли в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.