Стало відомо, що українські ЗМІ побували в готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton в Маскаті (Оман). Саме там відпочивав український лідер Володимир Зеленський. Відповідне відео з'явилося на сторінці 4 каналу в соціальній мережі Facebook.

Володимир Зеленський

За словами журналіста, територія п'ятизіркового готелю досить велика. На сьогоднішній день в Маскаті високий сезон, тому ціни на готелі максимальні. Готель дуже розкішний, фешенебельний, статусний, а також він вважається найкращим в Омані.

Також журналісти змогли потрапити в президентський люкс. Таких номерів у готелі кілька, проте знімальну команду провели саме в той, де зупинявся президент України.

Так, Зеленський вибрав номер з видом на море. У ньому є дві спальні, кожна з власною ванною кімнатою. До того ж, у цьому номері є вітальня, їдальня з персональної кухнею, кабінет і крихітна кімната для охорони.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Всього в готелі 9 поверхів. Номер глави держави розташований на 8. А 9 поверх повністю належить султанові, і туди не пускають навіть персонал готелю.

Плата за ніч в люксі українського лідера складає в середньому 135 тисяч гривень. У період, коли там відпочивав президент, вона може виростати до 200 тисяч гривень.

ЕКСКЛЮЗИВ: 4 канал у президентському номері Зеленського в Омані

ЕКСКЛЮЗИВ: #4канал у номері оманського готелю, де жив Володимир Зеленський. Нагадаємо, завтра увесь день спецетер #4каналу – слідами новорічних канікул Зеленського.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Donderdag 16 januari 2020

Нагадаємо, що поїздка в Оман - далеко не перший "відпустку" Зеленського за пів року його президентства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.

Також "Знай.ua" писав, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.