Популярна українська співачка і актриса Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. В цей раз зоряна красуня показала шанувальникам результати нової спекотної фотосесії, де вона з'явилася в досить привабливому і спокусливому образі.

Як видно, на зйомку Тіна прийшла в чорному брючному костюмі, в якийсь момент вона розстебнула піджак, і засвітила бюстгальтер. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно і чуттєво позує, стріляючи очима. У підписі до фото Кароль вказала, хто допомагав їй створювати цей образ, а також зазначила сторінку фотографа, який знімав. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нові фотографії співачки, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.