Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images
Макгрегор достроково переміг Серроне, Getty Images

Макгрегор достроково переміг Серроне на UFC 246

Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (22-4) переміг американця Дональда Серроне (36-14). Макгрегор нокаутував Серроне в першому раунді. Дональд впав після потужного хайкіку, і Конор добив його кулаками. Бій тривав всього 40 секунд.

У Києві взяли на гарячому ексглаву ДАІ: п'яний полковник творив мерву на дорозі

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві за водіння в нетверезому стані затримали полковника і колишнього начальника ДАІ Олександра Єршова. Про це повідомляє Pitbull Kiev. Активісти помітили, як водій напідпитку сідає за кермо Range Rover біля нічного закладу. Вони викликали поліцію і поїхали за ним.

Олексій Гончарук, фото: Уніан
Олексій Гончарук, фото: Уніан

Кабмін Гончарука відхопив космічні суми, такі зарплати українцям можуть тільки снитися

У грудні 2019 року члени Кабінету міністрів України отримали значно підвищені заробітні плати, повідомляє прес-служба Кабміну. Найбільшу зарплату за грудень 2019 році отримав міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко — 233893 гривні.

Хрещення Господнє, Дніпро - фото Цензор.НЕТ
Хрещення Господнє, Дніпро - фото Цензор.НЕТ

Хрещення Господнє 2020: чого не можна робити в свято, а що обов'язково потрібно зробити

У християн Хрещення Господнє – одне з найголовніших та найважливіших свят. І навіть ті люди, які не так часто ходять у храми і моляться, занурюються в цей день у ополонці. Дізнайтеся: що можна робити і чого не можна? У цього свята є свої заборони й дозволи.

Петро Порошенко, фото: Уніан
Петро Порошенко, фото: Уніан

Порошенко доставлять до ГБР з "мигалками", звуки сирен вже прозвучали

Відома студія Klymenko Time прокоментувала відеодзвінок голови партії "Європейська Солідарність" і п'ятого президента України Петра Порошенка на допит. Блогери підтримують застосування до Порошенка санкцій, оскільки, за їхніми підрахунками, очільник "Солідарності" не з'явився на допити вже 27 разів по 16 справах.