Колишній гітарист та один з засновників радянської та білоруської музичної групи "Ляпіс Трубецькой" Руслан Владико пішов з життя. Про це повідоми на власній сторінці у Facebook продюсер групи Євген Колмиков.

Зауважимо, що ще у минулому році артиста побив та "обчистив" невідомий. Після цього чоловіка екстрено доставили до реанімації, де той впав у кому. Наразі, як з'ясувалося, він помер – йому було лише 45 років.

Варто відзначити, що Владико, який відомий також під прізвиськом "Пан", був в числі засновників групи "Ляпіс Трубецькой" та виступав гуртом до розпаду в 2014 році. Після цього він став грати в проекті Trubetskoy з Павлом Булатникова і Олександром Сторожуком.

Скріншот допису

Нагадаємо, що нещодавно у Росії із життя пішла знаменита народна артистка СРСР та водночас художній керівник театру "Современник" Галина Волчек. У 86-річної знаменитості відмовили числені органи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", не так давно помер автор хіта Popcorn, що бриніло в "Ну, постривай!, та німецько-американський композитор Гершон Кінгслі.

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна.