Популярна українська співачка Слава Камінська, яка кілька місяців тому заявила про розлучення з чоловіком пластичним хірургом, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила з дітьми на відпочинок на казковий острів Балі, звідки часто викладає гарні фото. Але в цей раз Слава приголомшила шанувальників новою фотографією – на ній вона з величезним вагітним животом.

На чорно-білому знімку Камінська відображена стоячи, вона рукою тримається за округлий живіт і нишком дивиться в камеру з серйозним виразом на обличчі. На ній біле світле плаття, під яким немає білизни, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі акуратний макіяж. У підписі до фото Слава написала: "А сонце світить всім однаково". Треба сказати, що реакція фоловерів була миттєвою, фанати обговорюють, що співачка вирішила "хайпанути". Деякі вітають її з вагітністю, а інші впевнені, що це старе фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.