У Росії загинули кілька осіб через прорив труби в готелі. Чотири людини загинули в готелі в Пермі після прориву труби опалення, ще троє госпіталізовані з опіками. Про це повідомили в пресслужбі губернатора Пермського краю Росії.

Внаслідок прориву труби з гарячою водою одна зі спалень стала швидко заповнюватися окропом, люди буквально зварилися живцем. Пізніше в пресслужбі губернатора повідомили про п'ять жертв. Повідомляється, що інцидент трапився у готелі "Карамель" в Індустріальному районі Пермі. На місці працюють сім бригад швидкої.

Пермь, прорив труби з гарячою водою, скріншот: YouTube
Пермь, прорив труби з гарячою водою, скріншот: YouTube

На місце події виїхав губернатор Пермського краю Максим Решетніков. Там вже перебувають екстрені служби, чергує сім бригад швидкої допомоги. Першим про потоп в хостелі повідомив один з постояльців. В їх номер почала литися гаряча вода і чоловік побіг до адміністратора. Коли співробітниця зайшла у номер — їй довелося буквально стрибати по окропу, який вже річкою біг по всьому приміщенню.

Повідомляється, що адміністратор босоніж вибігла з будинку, з собою на руках вона встигла винести дитину подружжя Ужегових. Молоде подружжя Марія і Олег Ужегові зараз госпіталізовані. Їхня 3-річна дитина не постраждала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всього цієї ночі в готелі "Карамель" було 11 осіб - 9 дорослих та 2 дітей. П'ятеро з них загинули. За попередньою інформацією, прорив труби з окропом стався о 3 годині ночі, коли люди спали.

Опіки ніг при ліквідації пермського НП отримали й двоє рятувальників. Також постраждала і жінка-адміністратор хостелу — вона обморозила собі стопи. Від госпіталізації всі троє відмовилися.

Пермь, прорив труби з гарячою водою, скріншот: YouTube
Пермь, прорив труби з гарячою водою, скріншот: YouTube

Співробітники МНС в результаті перевірки в міні-готелі "Карамель", яка проводилась менш як рік тому, виявили 10 порушень. Претензії були до вузьких коридорів, ширина яких становила менш ніж метр, пожежна сигналізація не передавала сигнал на пульт рятувальників, були відсутні необхідні інструкції. Також там не було другого евакуаційного виходу з підвального поверху.

Нагадаємо, переплутав Ocean Plaza з Тихим океаном: Кличко став героєм мемів після потопу, це треба бачити

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві слідом за Ocean Plaza в окропі "викупався" Виноградар, сотні містян сидять без тепла: "Це челендж такий"

Також "Знай.ua" писав, що постраждала в окропі жінка розповіла, що творилося в Ocean Plaza: "Виходьте, асфальт провалюється!"