Член відомої американської династії банкірів Девід Ротшильд вступив у гарячу дискусію з президентом США Дональдом Трампом. Відомо, що американський президент висловився про те, що успішні штати не повинні дотувати неуспішні під приводом коронавірусу. Також Трамп закликав замість дотацій стимулювати бізнес зниженням податків.

Про це стало відомо завдяки тому, що дискусія відбулася публічно в соціальній мережі Twitter.

Дискусія в Twitter Дональда Трамапа
Дискусія в Twitter Дональда Трамапа

Ротшильд відповів Трампу: "Ми не Україна". І додав, що штат Нью-Йорк, підконтрольний демократам, платить до федерального бюджету більше, ніж отримує назад. Мабуть, Ротшильд таким чином натякнув, що Трамп не повинен шантажувати бідні штати наданням допомоги так, як він робив це з Україною.

Варто нагадати нашим читачам, що минулої осені (у 2019 році) Демократична партія звинуватила Трампа в тому, що той шантажував президента Зеленського, вимагаючи від нього почати розслідування корупції сім'ї Байденів в Україні, а до того часу, поки це не сталося, призупинив фінансову допомогу. Тоді Дональд Трамп ці звинувачення заперечував. Демократи навіть запустили процес імпічменту Трампа. Правда, докази обвинувачення Сенат не задовольнили, і імпічмент не стався.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп попередив, що незабаром особисто оголосить дані розвідки про походження коронавірусу.

Як повідомляв Знай.uа Трамп приголомшив заявою про докази походження коронавірусу.

Знай.uа писав, Джо Байден терміново звернувся до американців. Те, що він порадив здивує кожного.