Дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова змогла настільки змінити своє ставлення до харчування, схуднути і привести тіло в ідеальний стан, що вже проводить марафони та лекції для інших жінок. Б'юті-експерт і телеведуча запустила програми перевтілення, в яких ділиться правилами правильного харчування.

У коментарі Знай.uа Логунова розповіла, як під час карантину перестати поправлятися і начать процес схуднення.

Не їсти - не варіант. Ненажери виправдовують себе, що більше вдома робити нічого, крім як смачно поснідати, пообідати і повечеряти. Такий підхід до самоізоляції розчаровує зірку.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

"Для мене це сумна цитата, - зазначила Логунова. - Якщо вам нема чого робити вдома, то, найімовірніше, ваше життя не насичене хобі, у вас невеликий кругозір, ви не любите розвиватися, не любите дивитися різні фільми. Але це вибір кожної людини. А що стосується "не їсти" - це не варіант при будь-якому "розкладі" (при наявності карантину або його відсутності). Голодувати - не можна. Важливо розуміти, що наше тіло - це не смітник, в який можна скидати все підряд через гарну упаковку або класну рекламу. Наше тіло - це джерело щасливого, довгого життя без хвороби. Як тільки тіло починає хворіти, ми відразу починаємо шукати варіанти, як його лікувати. А це все наслідок нашого способу життя, в тому числі і харчування".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для всіх, хто хоче перестати поправлятися, Поліна радить переглянути свій раціон.

"Тому, якщо ви розумієте, які продукти йдуть вам на користь, а ви точно знаєте, що це не сурогатно перероблена їжа, то ви залишитеся і ситими, і стрункими", - додала Поліна.

Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової
Робочі моменти, фото: Instagram Поліни Логунової

Також вона розповіла, як карантин позначився на її роботу, враховуючи, що вона була зайнята відразу в декількох проєктах.

Логунова зізналася, що довелося відмовитися від особистих зустрічей і прийому клієнтів у салоні, де вона займається візажем та професійним фарбуванням волосся.

"Скасувалися благодійні та медійні проєкти, проби в кіно і серіали, кастинги ведучої, де потрібна особиста присутність. Якщо говорити загалом, то постраждала максимальна кількість робіт", - поділилася зірка.

Поліна Логунова, фото: Instagram зірки
Поліна Логунова, фото: Instagram зірки

Раніше Знай.uа повідомляв, як схуднути без тяжких тренувань і голодування за допомогою вівсяного киселю.

Також свої секрети схуднення розкрила супермодель Алла Костромічева.

Нагадаємо про секрети однієї з найбільш популярних і ефективних низьковуглеводних дієт у світі.