Син співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поспілкувався з користувачами Instagram. Чоловік відповів на питання в коментарях, більшість яких, звичайно ж, стосувалися його матері. Руслан розповів, куди зникла Софія Ротару, чим вона займається і який стан її здоров'я. Також він відповів, чи варто чекати нових пісень, відео та концертів "всенародно улюбленої" виконавиці.

У період карантину багатьох дуже схвилювало стан здоров'я Софії Ротару. Вона давно не з'являлася на публіці, не записує прямих ефірів з дому і не веде соцмережі.

"Як Софія Михайлівна?! дуже хвилюємося, чи все добре…" - написала одна з користувачів соцмережі. На щастя, Руслан поспішив її заспокоїти:"Не хвилюйтеся - все добре 👌🏼". Як він пояснив в іншому коментарі, зараз Ротару "насолоджується садом, городом і неодмінно щось смачне готує".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також з відповідей Руслана Євдокименка стало відомо, що його мама працює над новим музичним матеріалом. На питання чи "скоро прем'єра пісні 2020 Софії Михайлівни? Дуже хочеться новий альбом",- син співачки сказав, що вони вже працюють над цим. З надією прокоментував Руслан і можливість виходу нових відео. Але він і не став обнадіювати даремно фанатів, які очікують виходу новинок від зірки естради вже найближчим часом - швидше за все, нові пісні опублікують вже восени.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

А ось живих виступів шанувальникам Ротару, схоже, вдасться дочекатися нескоро. "На даний момент жодні концерти не плануються", - написав Євдокименко.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Не обійшлося і без особистих питань. Наприклад, коли Руслана запитали про його ставлення до пліток і чуток, він відповів: "Яка мені різниця, що говорять люди, які не знають мене особисто і не мають ніякого значення для мене?!)"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Ротару показала фото з 50-річної невісткою, виглядають ровесницями

Як повідомляв портал "Знай.ua" Софія Ротару в реанімації: з'явилися фото.

Також Знай.ua" писав, що Племінниця Софії Ротару виходить заміж - у скільки обійдеться зоряне весілля і плаття нареченої