Зі Сполучених Штатів Америки прийшли вельми тривожні новини про безглузду загибель жінки, яка просто хотіла зробити свою роботу, але доля була іншою і поставила крапку саме в момент, коли цього не чекали.

Одне з американських видань повідомляє, що в штаті Південна Кароліна 58-річна нейлмайстер Синтія Коверт прийшла до клієнтки додому, оскільки салони краси закриті через карантин. Біля будинку знаходиться ставок, в якому жінка, закінчивши роботу, помітила алігатора. Тут історія отримала новий жахливий поворот.

Алігатор, скріншот: YouTube
Алігатор, скріншот: YouTube

Жінка зробила кілька фотографій тварини, а потім вирішила його помацати, хоча господарі всіма силами намагалася відрадити її від цього ризикованого кроку. Вони сказали Синтії, що днями бачили, як хижак напав на оленя.

"Я не схожа на оленя", — відповіла Коверт і зайшла у воду по пояс.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тут вона спіткнулася і впала.

"Думаю, я більше не буду такого робити", — спокійно сказала вона.

Господарі кинули Синтії мотузку, але вона не встигла вибратися на берег. Алігатор схопив її за ногу і затягнув під воду. Тіло жертви пізніше вдалося дістати. Причиною смерті стало утоплення. Алігатора застрелили поліцейські.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, віруси як помста природи за агресивне втручання - як поширювалися епідемії.

Як повідомляв Знай.uа зграя щурів атакувала лебедя в надії знайти їжу - паразити адаптуються під час карантину.

Знай.uа писав, у Львові дика лисиця влаштувала собі екскурсію містом, - "В Лондоні таким не здивуєш".