Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайними фотографіями з цікавого місця, схоже вона знайшла собі нове заняття на карантині.

Як видно, нові фото були зроблені на якійсь фермі, Світлана відображена в якомусь сільськогосподарському ангарі з величезними тюками соломи і трактором на тлі. Співачка з'явилася перед камерою в синіх джинсах і темної дублянці, при цьому на її ногах масивні кросівки, а на голові шапка. А в руках вона тримає ще одну теплу червону накидку. Лобода і так і сяк крутиться перед камерою, крутячи в руках одяг, і мило посміхаючись в камеру. У підписі до публікації зірка написала: "Наше життя сьогодні 🐓🐎🐄🐖, пішла пасти 🐐🐏". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.