Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про Володимира Зеленського і його положення. За словами коміка, незважаючи на падаючий рейтинг колишнього колеги, у президента зараз є новий план дій. Про це він повідомив в інтерв'ю Олесі Бацман.

На новому посту Володимира друг казав йому, що у нього є "дармоїди", з чим Зеленський погоджувався, оскільки здогадувався про це. Кошовий впевнений, що президент зі всім впорається сам, головне йому не заважати.

"Що значить "неприємні речі"? Це те, що навколо нього є купа дармоїдів, які не роблять нічого? Так, таке я можу сказати, звичайно. І я думаю, що він з цим з усім розбереться. Треба просто не заважати", – заявив актор.

Володимир Зеленський, скрін з відео
Володимир Зеленський, скрін з відео

Євген підкреслив, що Зеленський завжди про все знає і мовчати не буде.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я ж кажу, що "багато навколо тебе людей, які тобі просто заважають". Він каже: "Я знаю, я бачу". Він же не буде просто так говорити "я знаю, я бачу", але нічого не робити. Я сподіваюся, що десь у його дуже розумній голові зріє якийсь план", – додав гуморист.

Також він зізнався, що "Квартал 95" втратив головного актора, маючи на увазі свого друга – Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплату Зеленського за рік опублікували в мережі, скільки коштували українцям 12 місяців гаранта.

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко розповів, що відбувається з Зеленським – "Єрмак занурив його в теплу ванну".

Також портал Знай.uа писав, що Кошовий з Кварталу 95 поіронізував над "дідусем Путіним".