Знаменита ведуча та зірка "Дому-2" Альона Водонаєва зізналася, що її домагався не менш відомий російський режисер Олександр Митрошенко під час того, коли вона намагалася отримати роботу на одному з телеканалів.

Про таке вона розповіла у своєму блозі на YouTube.

Відтак, за її словами, інцидент мав місце ще в 2007 році. Саме тоді вона повинна була стати ведучою шоу одного з популярних каналів.

Водонаєва
Водонаєва

"Якщо вже ми називаємо брудні пропозиції домаганнями - мене теж домагалися. Мене вже майже затвердили після всіх етапів, кастингу, проб і вже відзнятого, до речі, пілота. Залишався тільки останній момент - розмова з головною людиною. Але прямо в кабінеті останньої інстанції мені заявили, що чекають від мене не тільки феєричні ефіри і гострі питання, а й близький особистий контакт", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Водночас артистка запевнила, що вирішила зізнатися лише зараз, бо до сьогоднішнього дня, вважала, що продюсер, який приставав до неї, давно втратив роботу.

"На тлі останніх новин вирішила дізнатися, як склалася його доля. А у нього все добре. Цю людину звуть Олександр Митрошенков. Ось він, віце-президент Академії російського телебачення. Обласканий зірками продюсер", - підкреслила Водонаєва.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Водонаєва закликала росіянок "не народжувати рабів" Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Водонаєва назвала ведучих російських каналів "повіями".

Також портал Знай.uа писав, що Водонаєву можуть оштрафувати на 100 мільйонів.