На Донбасі найманці Путіна вчергове начхали на домовленості та атакували українські позиції, зокрема за допомогою безпілотника, скидаючи снаряди.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування РФ вкотре нехтуючи режимом припинення вогню обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил. Так, проти оборонців населеного пункту Старогнатівка російські окупанти застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули ВОГ-17. Один військовослужбовець отримав осколкове поранення", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Окрім цього, як відзначається, в результаті обстрілів російських окупантів постраждав ще один український герой.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Також, по позиціях Об’єднаних сил, що неподалік Новотошківського, ворог вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм. Внаслідок обстрілу було поранено одного українського захисника. Воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано належну медичну допомогу", - підкреслюється в повідомленні.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, путінські найманці на Донбасі поплатилися за обстріли – бійці ЗСУ ліквідували бойовиків

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти запустили некеровані ракети на Донбасі, ВСУ відреагували блискавично.

Також Знай.ua писав, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі — наркотики, пограбування і незаконна зброя.