Директор Школи леді в шоу “Від пацанки до панянки”, що випускає Новий канал, Тетяна Мокріді розповіла, чи можуть леді пити пиво? Це питання виникло після випуску №12 четвертого сезону, коли колишню ученицю Владиславу Роговенко дорікнули в тому, що вона п'є пиво. Дівчина заявила, що вона – фанатка цього напою. Тому Тетяна Мокріді вирішила роз'яснити цей момент.

Геращенко і Мокріді, facebook.com/iryna.gerashchenko
Геращенко і Мокріді, facebook.com/iryna.gerashchenko

Мокріді заявила, що справжні жіночі напої – це вино, лікер, шампанське. Саме їх можуть пити справжні леді. Що стосується пива – це історично чоловічий напій, однак жінок з пивом можна побачити, наприклад, на картині Ван Гога.

Тетяна Мокріді категорично проти того, щоб пити пиво на вулиці, ще й з пляшки. Однак вона допускає можливість дегустації напою.

За словами директора Школи леді, є величезна кількість країн із традиціями пивоваріння – Німеччина, Англія, Нідерланди, Бельгія і т. д. Відвідуючи їх, дегустація пива може входити в програму. Крім того, пиво в цих державах може бути і на різних прийомах. Напій п'є навіть Ангела Меркель, таких фотографій в мережі чимало. Однак це – національна традиція Німеччини. У деяких випадках вживання пива доречно, однак напиватися їм просто не можна.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також Знай.uа писав, що пацанку на проекті переслідують невдачі.