Борис Тодуров, гендиректора Інституту серця, фото: 112.ua
Борис Тодуров, гендиректора Інституту серця, фото: 112.ua

Простий хірург на всю Україну присоромив депутатів і чиновників

В ефірі ток-шоу "Право на владу" спалахнула суперечка між директором Інституту серця Борисом Тодуровим і народним депутатом від "Голосу" Ольги Стефанишиної. Колишній заступник міністра охорони здоров'я дорікнула кардіохірургe щодо чималих доходів. У той час як інші лікарі заробляють дуже мало. Тодуров заявив, що ці гроші він заробив законно, і численні перевірки, які на нього нацьковувала Супрун, це довели.

кабіна вертольота, фото Pxhere
кабіна вертольота, фото Pxhere

В Криму вертоліт з пасажирами на борту здійснив смертельний політ, деталі НП

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У четвер, 7 травня, транспортно-бойовий вертоліт Мі-35 Міноборони Російської Федерації здійснив аварійну посадку в районі Джанкоя в анексованому Криму. Відомо, що один з пілотів отримав серйозне поранення, не сумісне з життям та помер у лікарні. Ще двоє пасажирів постраждали, їх госпіталізували в критичному стані.

Пологовий будинок, скріншот: YouTube
Пологовий будинок, скріншот: YouTube

Відміна безкоштовних пологів в Україні: Степанов відповів на питання

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, чи будуть в Україні пологи платними або безкоштовними після впровадження другого етапу медичної реформи. Про таке він розповів під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу".

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

Нардеп Брагар запропонував скасувати у школах урок історії — собак йому замало

Народний депутат від “Слуги Народу” Євген Брагар вже "прославився" на всю країну, коли запропонував продати собаку, щоб розплатитися за комунальні послуги. Але цього виявилося замало. Нардеп виступив з новою ініціативою, яка обурила українське суспільство. На цей раз Брагар запропонував виключити вивчення предмета “Історія України” для 5 класу середньої школи.

КОРД, фото - прес-служба Нацполіції
КОРД, фото - прес-служба Нацполіції

За гріхи господаря? Бійці КОРД холоднокровно застрелили вагітну собаку під час спецоперації

Деякі новини настільки важкі для сприйняття, що віднімають будь-яку віру в справедливість і людяність. Ця новина - одна з таких, тому краще не читайте і не дивіться це відео, якщо ви вразливі. В Чернівецькій області чотириногий друг, вагітна собака загинула від кулі КОРД. Під час спецоперації по затриманню її господаря — імовірно драгділера.