Культовий мультсеріал заслужив репутацію провісника майбутнього, якимось чином передбачаючи події, починаючи з боргового зобов'язання Греції і закінчуючи зростанням розумних годинників до Нобелівської премії Бенгта Холмстрема по економіці та виборами Дональда Трампа.

Тепер шанувальники знайшли ще один знаковий епізод, який передбачив як вірусний спалах, так і шершнів-вбивць, які явно вказують на події 2020 року. Один з колишніх сценаристів шоу, Білл Оуклі, показав це в Twitter, щоб висловити свою думку. Визнайте, що, можливо, шоу дійсно пророкувало події 2020 року.

Розглянутий епізод «Мардж в ланцюгах» відноситься до четвертого сезону шоу і відбувається навколо вигаданого грипу, що охопила Спрінгфілд, і бунтівного натовпу, що вимагає ліки від вірусу. Хоча деякі фанати вже інтерпретували цей епізод як передбачення коронавіруса, його відображення подій 2020 року на цьому не закінчується.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У ролику, що виклали у Twitter, коли група жителів збирає ліки від вірусу, вони перекидають коробку з "бджолами-вбивцями", що, як кажуть деякі люди, пророкує нашестя так званих шершнів-вбивць, які нещодавно вразили США.

Поєднання вірусу і бджіл-вбивць, можливо, спонукало Оуклі звернути увагу на очевидні речі в шоу. Ця відсилка особливо приємна для фанатів, тому що в минулому сценарист відкидав будь-які припущення про можливі пророчи здібності шоу.

«Це в основному збіг, тому що епізоди настільки старі, що історія повторюється», - сказав він у березні The Hollywood Reporter. «Більшість цих епізодів засновані на подіях, які відбулися в шістдесятих, сімдесятих або вісімдесятих, про які ми знали».