Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала уривок відео зі зйомок власного шоу "Квартира 69", героєм випуску якого став популярний у 90-х епатажний виконавець Олександр Медведєв, він же Шура. Так, артист дав Анні відверте інтерв'ю, розповівши про свої 25 операціях, квартирі в іпотеку, рідних і близьких, про те, що він позбувся невинності в 14 років і про секс заради кар'єри. Варто також зазначити, що співак 5 років боровся з онкологією і переміг.

Також Шура розповів цікавий факт про своїх позашлюбних дітей. Як виявилося, насправді у Олександра немає позашлюбних дітей, проте було безліч випадків, коли фанатки намагалися довести зворотне, наводячи на шоу різних хлопчиків і дівчаток, схожих на самого артиста.

Сьогодні, о 17.00, вийде мій улюблений випуск #КВАРТИРА69 з таким різним @shuramedvedev Переживши стільки складного в житті, пройшовши через онкологію, реабілітації, безгрошів'я, нескінченні зради, він продовжує нас веселити і радувати. Він помилявся і не боїться визнавати своїх помилок. Напевно він - це я, напевно, я так відчуваю все, про що він сказав у мене в квартирі. Адже я помилялася, адже я ніколи не була зразком. Ми знімали наше шоу в останній робочий день перед карантином. Ми розуміли, що завтра довго не буде роботи. Я вклала в 4 випуски майже 4 млн рублів, без єдиного спонсора або реклами, я вирішила все одно знімати, адже я так давно про це мріяла. Все життя. Ці гроші ніколи не повернуться і зараз, залишившись без роботи, як артист і без фінансової подушки безпеки, яку все вирішила вкласти в це шоу, я часто задаю собі питання - «А чи шкодую я?». І кожен раз відповідаю собі - «Ні». Гроші - це папір, я обов'язково попрацюю і на подушку і ковдру ) Але пробачити собі не здійснення своєї мрії і кожен день думати про те, що я могла б і не зробила... Не впевнена, що я змогла б спокійно спати з цим. поділилася емоціями Анна Сєдокова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.