Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала з українцями в прямому ефірі апетитний і соковитий стейк на грилі, видавши декілька важливих секретів. На відео Ольга показала, як зробити м'ясо соковитим всередині, але з хрусткою скоринкою зовні. Полякова настійно не рекомендує солити м'ясо, а ще наголошує, що воно має полежати хоча б пару годин при кімнатній температурі і "подихати".

Крім готування Ольга показала молодшу красуню-доньку Алісу і їх померанського шпіца Мімі, зазначивши, що малечі вже більше року, вона важить всього 1,5 кіло, характер у собачки милий, однак іноді та покусує Алісу за те, що дівчинка мучить її.

Готуємо ідеальне м'ясо на грилі 🥩 ⚡️ Як приготувати стейк соковитим всередині і з ідеальною скоринкою зовні? ⚡️ Як визначити ступінь підсмажування м'яса? У цьому відео я поділюся з вами основними тонкощами його приготування. Я підготувала стейки з української яловичини близько 3 см завтовшки. Вони найкраще піддаються тому ступеню підсмажування, яке я люблю (Medium Well). Пробуйте, експериментуйте, радуйте себе і близьких 😋 поділилася емоціями Полякова

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.