Майбутня зірка світового кіно, за якою вже плаче Голлівуд, співак, фотомодель та актор з Італії Мікеле Морроне встиг зібрати численну армію шанувальників завдяки привабливій зовнішності і зйомкам у польському аналозі "50 відтінків сірого" фільмі "365 днів".

Варто зазначити, що хлопець полюбляє публікувати в мережі Instagram свої знімки, а також Мікеле презентує своїм шанувальникам пісні, на які ті залишають тисячі захоплених коментарів.

Напередодні прем'єри "365 днів" Міккі, як його вже встигли прозвати шанувальники на пострадянському просторі, записав перший сольний альбом "2Dark Room", в перекладі "Темна кімната" — знову посиляння до драми "50 відтінків". Одна з пісень "Feel it" стала основним саундтреком до фільму за його участю. Всього вийшло 10 треків і всі вони про почуття і стосунки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім акторського і музичного розвитку біографії публіка вважає Мікеле талановитою моделлю. Дійсно, його профіль в instagram оновлюється найчастіше знімками з фотосесій. Сам італійський актор пояснює, що не вважає це роботою або чимось видатним. З його слів, він не уявляє, що можна просто заробляти своїм тілом.

Хоча фотографії, з яких дивиться дуже гарний чоловік, приймаються дуже захоплено. Фанати називають погляд Морроне – "смертельним". Спеціально для наших читачів ми зібрали найяскравіші публікації Міккі:

Мішель Морроне, фото: Instagram
Мішель Морроне, фото: Instagram

Мішель Морроне, фото: Instagram
Мішель Морроне, фото: Instagram

Мішель Морроне, фото: Instagram
Мішель Морроне, фото: Instagram


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі зробила приємно чоловікові просто перед камерою, на його місці мріє бути кожен.

Як повідомляв Знай.uа хлопчик "який вдома" - Гаррі Поттер повертається на екрани з приємним сюрпризом.

Знай.uа писав, чи був роман з Могилевською? Полякова нарешті витягла з Ями найголовніше.