В українській столиці, як і в інших містах нашої країни триває карантин. Людям незабаром можуть дозволити виходити на вулицю не тільки до магазину і аптек, але і в кафе, проте це через кілька днів. Поки ж у столиці працюють стрітфуди, в яких можна замовити їжу "на винос". Іноді, в цих закладах може коїтися справжня жесть.

Про це повідомляє програма "Ревізор", яка опублікувала новий випуск в мережі YouTube.

"Повна жесть. Ревізор у фаст-фуді #Caliber10 на вулиці Богдана Хмельницького. Згідно з постановою Кабміну, МАФам під час карантину не можна продавати готову продукцію — тільки запаковані товари. Незважаючи на це, кіоск працює в колишньому режимі. Плюси: Немає. Жодного. Ну можливо, картопля тут смачна. Мінуси: Порушення помітили з перших секунд. У кухаря — маска на підборідді і немає рукавичок. Упаковки з соусом датовані минулим роком, тільки незрозуміло — це дата виробництва або термін придатності. Кухар відповісти на це питання також не зміг. Аналізатор якості олії показав небезпечне значення - масло тут міняють недостатньо часто. Холодильники брудні, не на всіх продуктах є стікери з терміном виготовлення. Робочі поверхні тут НЕ дезінфікують. В кіоску — брудний посуд, на якому вже утворилася цвіль. Звичайно, про медкнижку на робочому місці взагалі не йдеться. Як і про інших документах, до речі. Чи варто говорити про висновки Ревізора?", - пишуть у Telegram-каналі "Чорний список".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, жодних нарікань на смак і якість – як правильно підібрати макарони в супермаркеті.

Як повідомляв Знай.uа ревізор Панкова знайшла найбрудніше місце в супермаркеті – "Небезпечна кількість мікробів".

Знай.uа писав, українка закупилась сиром у "Сільпо", а отримала присмак ацетону, що не так з "елітним" товаром.