Через запровадження карантину та скасовані авіарейси підлітки з Нідерландів не змогли повернутися додому на літаку, як було заплановано спочатку. Однак вони знайшли вихід і наважилися пливти з круїзу на яхті через Атлантичний океан. Таким чином школярі продовжили насолоджуватися подорожжю, робити уроки та прокачувати свої навички адаптації.

У час, коли світ охопила епідемія Covid-19, 25 школярів з Нідерландів, які вирушили в освітній круїз на яхті, залишилися у Карибському морі. Було заплановано, що діти досягнуть Куби, а там сядуть на літак і полетять додому. Але пандемія зруйнувала всі плани.

Експедиція на яхті, фото: Stripes
Експедиція на яхті, фото: Stripes

Експедиція на яхті Wylde Swan була організована для дітей з метою накопичення достатньої кількості знань, щоб керувати судном самостійно. У подорожі підлітків супроводжували лише троє вчителів, які стежили за навчанням дітей, і 12 членів екіпажу. Через пандемію вони повинні були екстрено змінити маршрут. Відповідне рішення прийняв директор компанії Крістоф Мейер, порадившись зі своїм штабом.

Батьки школярів на цю новину відреагували з полегшенням, бо дізналися, що діти все ж повернуться додому. До того ж, на яхті не було заражених Covid-19. Діти ж спочатку називали себе "Піратами Карибського моря", а тепер — "Воїни океану".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Експедиція на яхті, фото: Stripes
Експедиція на яхті, фото: Stripes

По дорозі додому судно робило зупинку на Азорських островах, щоб поповнити запаси продуктів, пропливаючи біля Бермудського трикутника.

"Цим дітям довелося звикати до величезних змін. Вони вирушили з Нідерландів у Карибське море, щоб зайнятися вітрильним спортом. Це вже незвично, а потім їм ще й довелося міняти усю програму і перетинати океан. Вони найбільш адаптовані діти 2020 року", — сказав Мейєр.

Експедиція на яхті, фото: Stripes
Експедиція на яхті, фото: Stripes

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Всеукраїнська школа онлайн і "реальна" освіта — активістка пояснила разючу різницю. У мережі батьки висловлюють невдоволення щодо відеоуроків Всеукраїнської школи онлайн

Як повідомляв портал "Знай.ua", учням пропонують тести з "кінською швидкістю" виконання - "Чи потрібна така школа?". Навчаючись онлайн, дитина отримує не менше стресу, ніж у школі

Також "Знай.ua" писав, Всеукраїнська школа онлайн — головні проблеми батьків, дітей та вчителів вийшли назовні. Результати опитування учасників освітнього процесу в Україні