Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників сидіти вдома. А 8 травня артистка оголосила радісну новину - її маленькому сину Валерію виповнилося 4 роки. Так, зіркова мама все ще приховує обличчя малюка від чужих очей, однак виставила трепетні кадри з сестрою Юлією і мамою Аллою, а також йоркширським тер'єром Лунтиком, показавши, що на святкування запросила лише найближчих людей.

🤍🤍🤍Валерію 4 роки!!! поділилася радістю Фреймут

Фолловери залишилися в захваті, зазначивши, що мама Ольги виглядає дуже молодо: "Вітаємо!❤️ Нехай зростає здоровим та щасливим", "Вітаємо!!!🎉🎉🎉🎉. Де сам іменинник?", "А де ж Валерій? З Днем Народження!!!🎂🎂🎂", "Вітаю вашого синочка з прекрасним днем народження,бажаю йому щастя і здоров'я, а все інше ви з чоловіком постараєтеся і зробите все для його благополуччя.", "Вітаю 🥳 🥰❤️❤️❤️нехай росте здоровим і щасливим 🥳🥳🥳🌠💋", "Вітаю!🥳☀️Такі гарні фото 😍🤩", "А я то думаю в кого така краса. Просто ніколи не бачив вашу маму. Мабуть чимало сердець їй скорилося!?".

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.